Wednesday, February 10, 2016

Tips bila nak Service Medela Freestyle di Ampang

Assalammualaikum..


Since breastpump saya masih dalam warranty period, jadi amik kesempatan untuk servis secara percuma.. Korg2 yang rasa breastpump korang dh nk hampir expired warranty tu boleh la bwk p service sementara boleh ni.. Jimat sket kan?

Mula2 pergi, tempat dia x susah la nk cari..belakang hotel de palma je.. Parking kene rm2..sejam cmtu kot.. Tak ingat dah.. Pusat servis tu ade jual brg baby, stroller suma la..

But make sure korang bwk seperti dalam pic kat bawah ni if korang nk service under warranty.. Nanti diorang akan tukar motor baru FOC ok.. Jangan lupa bwk kang diorang mmg takkan layan.

Tu jela nk kabo

Xoxo

0 ding dong: