Wednesday, November 25, 2015

Jalan jalan cyberjaya yang sekangkang kera tu

Bismillahirrahmanirrahim

Fuhhh fuhhhh.. Lamanya tak menulis kat sini.. Nanti dah tua tua kang dah xde benda sejarah nk suh anak cucu baca :p

Last week tuan tanah kedaung blk manjung anta kembar balik kampung..cuti sekolah kan.. Ade anak pekerja mak boleh tlg jagakan.. Papa diorg ade training lagi KT Singapore..

Isnin tu kebetulan johor memang cuti sempena besday sultan johor.. Ai amik extra lg cuti sehari sebab bila dah smpai puchong, sumayya pulak demam selsema, dok merengek je.. Disebabkan beras dah abes KT umah, dinner tu kitorg makan KT luar. .gerak la pergi cyber around 9pm tu..cyber mmg dekat ngan Kuarters kitorg.. Sebelah je..tp nk pusing masa pergi tu jauh..nk balik dekat sangat..

Mula2 nk makan KT Thai Vietnam canteen yg org kata sedap tu.. Sampai2 je diorg dh nak tutup.. KUCIWA.. So kitorg pon g pusing2 nk cari kedai makan.. Husband suggest g area Starbucks tu banyak kedai.. So meronda la kami bertiga..

Tetiba ternampak kedai Sangkaya.. Sebab teringin nk rs, so kitorg stop KT situ beli Sangkaya yg rm10.60 tu.. Nk merasa.. Sedap la jugk.. Tapi mahal la kan eskem sket je pon.. Alang2 KT situ, kitorg makan la KT kedai kopitiam tu.. Tak ingat nama.. Tp Sangkaya tu mmg ade KT area kopitiam ni

Totally not recommended.. Pelayan die mungkin baru2 sampai Malaysia kot.. Majority blur2.. Order kitorg dekat 4x salah.. Adoyaii..mmg xsinggah dahla kot kitorg pasni

Alamakkk..sumayya nangis..nanti sambung.. Babayeee.. Miss yaa