Sunday, March 8, 2015

SET BERSALIN TANAMERA AND MY DEAR WAREHOUSE SALE

Assalammualaikum..

Last week kebetulan balik Puchong sebab ade checkup ngan Dr Haslinda dekat KPMC Puchong. and kebetulan dekat Puchong ade MY DEAR warehouse sale. Since dah lame tak pergi warehouse sale, and kebetulan nak jumpe BFF time belajar dulu, mama Aisy untuk beli bengkung dari dia.. so zass ajak husband, tinggal anak ngan mak abah yg kebetulan mai Puchong jugak nak jumpa cucu..

warehouse sale ni sampai end of this week tau.. sebelum diorang berpindah location. lokasi dekat sahaja ngan Pulau Meranti. boleh google kt google maps insyaallah tak sesat.. 


beli bengkung dari mama aisy, siap dapat set tanamera yg mama aisy tak guna (if guna pon sikit je).. alhamdulillah rezeki saya.. so tak perlu berhabis duit utk beli full set tanamera since dh ade full set bersalin Shaklee kan.. just kene topup VCO, sabun and minyak tanamera je.. berbaloi baloi.. thanks alot :)

alang alang dah dekat warehouse sale tu, memang tak sah la kalau x shopping kan.. nampak rocker yang menarik perhatian, bincang2 ngan husband, so amik design yang macam bawah ni. harga RM165 je.. tak murah sgt pon harga kt situ.. cuma sape beli walker agak berbaloi la sebab dapat extra one seat free lg.. next nanti kita cita pasal checkup dengan KPMC puchong ye :)



0 ding dong: