Thursday, May 15, 2014

Celebrate Mother's Day


 Actually tak de niat pon nak celebrate Mother's Day.. Tapi semalam masuk pizza tgk promotion pizza yang bentuk love ni haa.. nampak comei and satu set tu dalam rm61 camtu termasuk tax. So terus order set ni sampai terlupa yang saya kurang minum air gas ( dalam set tu ade air ape tah tapi base die air bergas..) last last suami yang abeskan semua air.

Alhamdulillah anak saya kembali berselera makan setelah amalkan Mealshake ni secara konsisten.. syukur.. kalau tak, memang bercinta la nak suap makanan.. Semalam diorang makan banyak sangat.. dengan garlic bread cicah sup, chicken wing lagi, pizza lagi (they love pizza so much!)

Layan jelah picture cubaan nak buat peace by adriana.. apaknye and maknye dengan tak mandi, balik dari latihan kawad, maknye blk dari keje terus p Aeon sebab nak buat spek mata maknye.. tu yang berbaju bomba and berbaju Vale tu..




Happy Mother's Day to kedua2 mak saya .. Hari2 pon Mother's Day kan..