Tuesday, April 15, 2014

KEMBAR nak dapat adik lagi?


waahhh.. tajuk kemain.. 

Tak tak.. No no.. saya tak pregnant.. tapi ramai yang ingat saya pregnant sebab lately ni asyik menyicah rojak ngan pelam.. nyummeh.. nikmat sangat rase.

Planning? TIDAK.. saya tidak memakai sebarang alat perancang pon.. mungkin belum rezeki atau mungkin saya tunggu naik Master Coordinator Shaklee dulu baru nak pregnant kot.. Allah sebaik baik perancang kan? bila dia bagi rezeki, insyaallah saya terima dengan lapang dada..

rindunya nak bau baby lagi :) tahun ni nak dapat 2 lagi anak buah baru.. alhamdulillah :)

Thursday, April 3, 2014

MENJANA PENDAPATAN / MENJADI AHLI SHAKLEE

Jom jadi sebahagian dari ahli keluarga kami dalam perniagaan Shaklee. 

Kepada pelanggan saya yang berminat menjadi ahli, anda akan dapat 

menikmati harga ahli (less 20-30%), bonus, car bonus, leadership bonus 

bg yang layak.


Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee ?

Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM65 
ataupun membuat pembelian melebihi 200 uv (dalam lingkungan RM650) untuk 
mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya 
(saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee 
dan mendaftar menggunakan ID saya 897321 sebagai sponsor/upline.

Yuran keahlian Shaklee

Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk 
mengambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit 
sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. 
Jumlahnya ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch).

Tak Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?

Ya, tak perlu maintain point atau wajib membuat pembelian.

Apa kelebihan menjadi ahli?

- Boleh membeli produk dengan harga ahli dan mengumpul point anda sendiri.
- Setiap belian, anda akan dapat point dan point terkumpul akan di bayar dalam 
  bentuk cash sebagai bonus untuk anda. Seronok kan? Membeli dan dapat bonus cash. Best kan?
- Jika rajin berkongsi, dengan point yang tertentu melayakkan kita menerima bonus 
  dalam bentuk cash tanpa perlu ada downline.
- Jika berminat untuk berbisnes, anda akan di guide di dalam group ekslusif kami.
- Shaklee menawarkan Cash, Car (bonus kereta) dan Convention 
  (local dan International-Umrah bg Muslim).

Keahlian seumur hidup?

Bermula dari Januari 2013, semua ahli / pengedar Shaklee tidak perlu membayar yuran 
tahunan sebanyak RM20 untuk memperbaharui keahlian masing-masing. Jika ada membuat 
pembelian dalam tempoh setahun, Shaklee akan anggap pengguna masih lagi aktif dan 
keahlian tidak akan ditamatkan.


















JOM SERTAI KAMI MENJANA PENDAPATAN DENGAN 
HANYA BERKONGSI KEBAIKAN PRODUK SHAKLEE.

JIKA ANDA HANYA INGIN MENJADI AHLI UNTUK TUJUAN 
PENGGUNAAN PRODUK  SHAKLEE SENDIRI, 
ANDA JUGA DI JEMPUT UNTUK MENDAFTAR AHLI.

HUBUNGI,

Nurul Andeliana Abu Bakar
ID: 897321
H/P: 014-7314807

VALEMAX VISIT - MARCH 2014

Assalammualaikum

Hari ni nak bawak korang sama2 terjah Valemax - kapal terbesar dekat dunia.. Besar memang sangat lah besar! rasa bangga pulak sebab berpeluang naik kapal ni.

Kapal ni berlabuh dekat ofis saya.. nak hantar iron ore dari Brazil untuk disimpan die Vale. berbulan bulan kami menunggu kedatangan kapal ni, akhirnya sampai jugak depan mata.

Dalam kapal memang agak mewah, lengkap dengan basketball punya tempat, entertainment and macam macam lagi la.. Perjalanan diorang dari Brazil ke Vale makan masa 45 hari.. lama kan?

Jom terjah!






dekat tangga pon nak amik pic. jakun!

ni la ghuper iron ore tu 




besar kan?