Monday, July 6, 2009

rest in peace jojo ku syg

today hari yg agak menyedihkan bagi aku..
aku kehilangan seekor kucing mix persian bernama jojo..
jojo ni actually my neighbour punye kucing tp disebabkan jojo ni xnk kt tuan die..jojo pon selalu la merempat kt uma aku..makan tdo sume kt uma aku...siap everyday tggu aku blk dr keje lg..

but starting from diz morning jojo dah xde..aku pon xtau kenapa die mati..siyes aku terkejut sgt bile abah ckp "jojo dh xde"..aku tgk mayat die ade kt dpn uma..stil lembik..means baru je die mati...mak said pg td jojo mengiau...tp jojo xleh bangun..tak tahu kenapa..but mmg nmpk dr awl jojo ade kt uma aku..die mmg mcm xsihat...

aku rs sedih sgt sbb smlm jojo nk mkn mknn kitten omeh but aku x bg..then aku nmpk jojo tggu je kt luar bilik aku..im sory jojo...sory sbb xdpt layan kau dgn baik n x dpt nk bg ape yg kau nak...

jojo...i really mish u..aku harap kau bahgia disisi Yang Esa
(crying again)