Thursday, February 26, 2009

:: ade x sape2 murah hati ::


ade x sape2 yg murah hati nk blanje aku ini?


aku mahu aku mahu!!!!


shelaa... ko kan kaye.. ape kate ko sedekah je duit ko kt aku...

serius.. aku benar2 mahu yg ini...

Wednesday, February 25, 2009

:: mari mari ::

hello kawan2...

aku ade barang nk dijual..

korg nk beli x?

aku nk jual kebaya dari indonesia..

rm135 sahaja per set...

nanti akan ku upload pic2 nya ok?

ade x sape2 nak?

angkat tgn!!!!

klu nk request kaler bleh request b4 tgh hari ni...cpt2!!

pastu ade lg.

aku nk jual kek lapis sarawak..stok terhad..ade 10 je...4 dah di booking..

harga murah je...rm30...(kt KL jual rm80 ok)

ok la tu sbb nk angkut naik kapal terbang pon dh bape kan?

nak x?

sila call or msj aku k if nk...

siapa cepat die dpt

daa~

Monday, February 23, 2009

:: hutang tag shela ::

1. Do you think you are HOT?
yes, im hot. baru sampai umah.. berpeluh2



2. Upload you fav pic.



3. Why do you like this picture?
Sbb ms ni aku dpt pakai baju free n mekap free lalalaaa

4. When was the last time u ate pizza?
dah lame la x makan..xingat

5. The last song u listen to?
smpai syurga from my beloved guy faizal tahir.

6. What are you doing right now besides this?
skyping ngee

7. What name u prefer besides yours?

tah..minah kot wakakakaa... hmm mungkin andy monica kembar si agnes monica hahaha


8. People I tag:

(1) puan yam
(2) al-ithri
(3) apy juden
(4) manje
(5) muhaimin


9. Who is No.1?
kawan internet yg cantik..isteri kpd si pelayar..sedang peknen

10. No.3 is having a relationship with?
entah..kamu dgn siapa apy?

11. Say something about No.5
bakal doc yg mempunyai suara yg bagus.

12. How about No.4?
kawan myspace my ex-bf..sekarang dh jd kwn aku..kan manje kan?

13. Who is No.2?
baru nk kenal...adik kot..sbb muda 4 tahun dr aku

Sunday, February 22, 2009

:: di tag oleh al-ithri ::

1. List these rules on your blog.
2. Share 7 facts about yourself on your blog.
3. Tell 6 unspectacular quirks of yours.
4. Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
5. Link the person who tagged you.
6. Leave a comment foreach blogger you've tagged.
~7 FACTS ABOUT ME~
*pe0ple use to call me andy*
*i am the only daughter in family*
*i was born on 6th january 1986*
*i'm single lalalalaa*
*i love travelling*
*i l0ve to eat*
*i ni seorg yg kuat jeles*
~6 UNSPECTACULAR QUIRKS ABOUT ME~.
*penyayang hehe*
*ske binatang-
i have a bunny,2 cats, a lot of ikan kap jepon, ikan gapi, burung cinta.owh rumahku seperti zoo negara*
*akan berair idung if makanan terlalu pedas*
*kawan yg baik, tp bkn gf yg baik*
*degil*
*sedang berusaha utk berubah*
~7 LUCKY PEOPLE TO BE TAGGED BY ME~
miss izzati
-http://noorizzati.blogspot.com-
cik shela
-http://akushela.blogspot.com-
cik jazlin
-http://alinsays.blogspot.com-
encik apy
-http://apy_juden.blogspot.com-
encik polar
-http://kembara-giantpolar.blogspot.com-
puan yam
-http://ctm-cakon.blogspot.com-
cik ayu
-http://ayumokhtar.blogspot.com-
~THE PERSON WHO TAGGED ME~

Thursday, February 19, 2009

:: aku di tag shela ::

haruslah aku tergelak bile membaca blog saudari shela...boleh pulak die tag aku..isk2



ok la..aku balas la tag heuer die tu wawawawaawaa



lelaki idaman melaya aku...



1) lelaki yg boleh membimbing aku ke jalan Allah



2) haruslah ensem seperti lelaki di bawah
----->> (oh abah, dikau begitu ensem di mataku)


3) duit/harta/kekayaan tu tidak penting
----->>komen pasal ni kan, aku xkisah if guy tu x kaye, tp klu boleh xmo la lelaki yg bile aku kawen ngan die, aku plak terpakse nk tanggung die ngan anak2 aku..if boleh biar cukup makan pakai sume...at least anak2 aku x ssh



4) lelaki yg sanggup hidup dalam tekanan
----->>sebab ape, aku ni kuat cemburu..aku xske cinta hati pengarang jantung aku kuar jumpe perempuan lain..harusla perang dunia ke4 berlaku...so sape2 yg nk bersama aku, siap sediala utk hidup dlm tekanan huahuahuaa



5) lelaki yg mampu membuatkan aku mendengar kata2 nya..
----->>pendek kate, bijak berkata2.. pandai nk tackle hati aku ni... fuhh.. aku senang cair ngan org yg sweet words ni... serious.. xcaye tanye muhaimin hahaha



6) lelaki yg sanggup teman aku kt labor room nnti
----->> huahuahuaa... aku xske laki mabuk darah.. siyes x macho



7) lelaki itu seharusnya bebas dari merokok
----->> owh aku penah tampar mat due sbb die merokok dulu.. padan muka matt.. sape suh merokok kt sekolah kan



8) romantikk... PENTING OK
----->> aku nk suami yg sanggup pangku kepala aku ms die tgh tgk TV.. membelai rambut ku ini.. cewaaahh.. dan lelaki itu mesti sanggup menemani aku di dapur ok.. bkn pandai makan aje



9) lelaki itu minat melancong dan shopping
---->> sbb aku ske melancong.. aku nk pegi keliling dunia dgn suami aku lalalala



10) lelaki itu haruslah penyayang
---->> pada sume benda.. binatang n babies.. owh sweetnye if seorg suami sanggup bangun tgh2 malam tukar pampers n buat susu anak.. owh sweettttt



11) lelaki yg pandai menyanyi
---->> harusla kan.. bile aku xleh tdo, die nyanyikan lagu.. owh terberangan la plak.. best woo.. touching dapat lelaki cmni



ape2 pun.. hopefully aku jumpe jodoh yg terbaik untuk aku.. yelaaa.. aku kan bajet nk kawen tahun ni...ahahhaahaaa...sekadar renungan...xsume benda kite nk, kite dapat ok



p/s : hambek ko shela.. hahahaa...weh..shamsuddin salleh pon bajet nk kawen tahun ni tp xde calon lg.. nak cbe nseb? hahahaaa


owh..aku nk tag jazlin, ayu, matno nuar, matno mail, buyong, izzati, aaaa sume laaa..hambik korg...

:: impian perkahwinan ::

ok shela..ko xsabar kan nk tgk entry ni kan
hahaha
meh cni aku tayang k
ini la sebahagian dr angan2 aku
jeng3

aku nk pakai baju ade beading cmni
mase nikah aku mmg berangan nk kaler putih..common la kan
sbb putih tu mmg kaler pengantin kan
owh...haruslah bertudung ok

aku berangan nk pelamin mcm ni
sebab ape ek
sbb jarang org letak pelamin tradisional cmni
simple n nice kan kan
(p/s: to alin, cr geng ko utk main gamelan ms aku kawen ok? )

owh..
ini mmg sgt2 menjadi idaman aku..
katil yg dipenuhi dgn bunga segar dan seharusnya rose sbb rose wangi
yelaa...katil kan tempat yg paling romantik ms jd pengantin kan
(hahahaha-gelak2 gatal)


psl hantaran,
aku mmg nk bunga segar sbb nmpk cantik
dan disebabkan umah aku ngan cameron hanya 2 jam stgh,
aku rs senangla aku nk borong bunga ni b4 aku kawen




haaaa...pic cmni plak aku nk letak kt kad kawen..
kad kawen aku,aku nk gulung
yg mane aku leh kasi by hand jela aku kasi kad cmni..
mcm shela tu aku kasi sms je cukup
hahahaa

waahhh...nape xleh upload pic banyak2 ni..
iskk2..
bencinye aku
aku nk lagi..nk lagi
hahaha
gile tamak
hmm korg sume rs boleh ke aku kawen hujung tahun ni ek?
doakan aku jumpe jodoh yg terbaik utk aku ok?
(owh mahu berangan lagi...dan hero aku mesti la ceo naza tu..hikhik)
pak bakar,anakmu ini sudah merenyam
kuang3



:: sempurna ::

someone give me this song.. sempurna by andra and the backbone.. nice lyrics...

Kau begitu sempurna
Di mataku kau begitu indah
Kau membuat diriku akan slalu memujamu
Di setiap langkahku
Ku kan slalu memikirkan dirimu
Tak bisa ku bayangkan hidupku tanpa cintamu
*Janganlah kau tinggalkan diriku
Tak kan mampu menghadapi semua,
hanya bersamamu ku akan bisa
Kau adalah darahku
Kau adalah jantungku
Kau adalah hidupku,
lengkapi diriku
oh sayangku kau begitu,sempurna....
Kau genggam tanganku
saat diriku lemah dan terjatuh
kau bisikan kata yang hapus semua sesalku

Wednesday, February 18, 2009

:: saya mahu kahwin ::


dengan ini sy mengistiharkan sy berhajat mahu berkahwin hujung tahun ini...walaupon aku xde bf, aku nk jugak kawen...ni sume sbb jeles tgk kwn2 aku nk kawen la ni..hannan, fizah, kak elida..and yg plg dekat cik rifhan...or mebe aimi pon same gk kot...sbb dh kecoh dh die nk kawen sbb malas nk pindah2 umah if bujang heheee...


aku nak kawen ( ade unsur gatal di situ ).. aku nak kawen.. lalalaalaa


owh lupe..pic kat atas tu adalah pic abg andy (suhandi) dengan kak imah yg selamat berkahwin 27 dis 2008 yg lalu... walaupun die xjemput aku (atas alasan sebok ngan master dan terlupe pada aku yg same nama dengannya - owh sungguh kecewa), aku tetap mahu mengucapkan selamat pengantin baru.. semoga anda berdua sentiasa bahagia.. lekas2 la kasi anak sedara dekat aunty nd ni ek..hahaha

aku x tau nk merepek apekah...aku nk post satu lagi entry tentang impian perkahwinan aku..jeng3.. (shela, zati, alin, tlg jangan muntah ok)

Monday, February 16, 2009

:: uwaaa ::

ni gambar kawasan perumahan aku..dan nmpk x kereta skyline hak milik jiran ku itu?








huhu daku sedang meratap pilu ni.. jiran selang sebuah dr umah aku ni... nk pindah... waaa... pasni x dpt la aku menatap kereta skyline gtr miliknye...huhuu..sedeyh2... kete die lawa woo.. ade brabus, harrier n skyline.. bini die pon lawa... br ade anak sorg...

pape pon.. aku bangge dpt tgk skyline tu tepi umah aku walaupon bkn aku punye hahahaaa





Sunday, February 15, 2009

:: FYP yg sengal ::


saje nk tayang final year project aku..dah submit sem lps..tebal giler wooo


Saturday, February 14, 2009

:: ape yg korg sume buat semalam ::

hmm..semalam 14 feb kan..valentine day kan? cop cop..korg sume celebrate valentine ke? utk pengetahuan korg, aku x penah celebrate valentine... xpenah.. tp wish to tipula if xde kan... hmm... penah sekali je ms valentine day, my ex (aep) wt kejutan dengan kasik aku rantai bentuk heart... haha.. if ingat balik kan..rs cm kelakar je time tu.. aku kan ala ala ganas kan..pastu die kasik rantai bentuk heart lak tu..

semalam ape yg korg buat ek? celebrate dengan kekasih hati? dapat bunga? dapat teddy bear? or dapat kiss (masyaAllah)...aku nk citer ape yg aku buat semalam la kan..

semalam jali (bf kawan aku-hafizah), call awl2 pagi.. around 630 sebab aku dah janji ngan diorg (jali+fizah) utk teman diorg beli baju nikah diorg kt jalan TAR... hahaa.. tp sory to say la.. aku tertido balik lepas tu sbb aku penat sgt2.. aku bgn blk kol 815..tu pon after jali call sekali lagi.. yelaa..harus la ingat kan kan? sbb aku dh janji..

kitorg pn gerak menaiki public transport ke pasar seni n kemudian ke area jalan TAR.. owh.. aku rs sungguh jeles ketika itu.. melihat ramai pasangan berdua2an..ade yg memegang bunga dan sebagainya.. pastu kitorg g kedai jual lace... masyaAllah.. cantik sgt lace2 kt c2...murah plak tu.. below 2ratus korg dh leh dpt lace yg menawan.. a set... pada ms tu, aku pon sebok nk tgk lace utk aku.. padahal aku ni lmbt lagi nk kawen... haha.. biasa la perempuan.. macam2 yg diangankan...

aku ade beli kain chifon merah makngah..sebab konon nk wt baju kurung for knduri an nanti..harusla dijahit manik kan..owh ye.. aku tgh belajar menjahit manik.. ade la kebolehan sket2.. nk anta kedai mahal kan.. jahit sendirik puas hati... plus aku beli set cadar utk mak aku... siyes lawa n murah sgt2... and aku beli spek yg murah tu.. rm10.. ok la kan.. sebab klu rosak ke ilang ke, x menyesal.. yelaa.. aku bukan kaye pon kan nk beli smpai 700 utk spek aje..

hmm.. ms kitorg balik tu.. kitorg g petaling street.. waahhh.. ramai sgt pelacur india ( pondan ok ).. aku sendirik tgk pon cuak.. mcm2 la manusia ni kan..

ms aku otw balik tu (naik bas, ok) ade sorg mamat depan aku ni tegur.. "turun sec2 ke?"..aku pon angguk jela.." pastu aku tgk mamat ni cm bwk kuar sumthing..kertas..hahaa..korg teka ape die tulis?..die tls num fon die n kasik kt aku..hahaha gelak guling2..gile sengal...tp ms tu aku jadik cuak la mamat tu dok pandang2 aku..isk..cm pyscho je...ms trun bas cepat2 aku lari g kt fizah n jali..n kertas tu selamat masuk tong sampah..hahaa

tu jela yg aku wt semalam.. korg buat ape ek? shela, ko wt pe smlm?hahaaa

Thursday, February 12, 2009

:: Wanita itu bagaikan cermin ::

Wanita itu bagaikan cermin

Mir'aatun dalam bahasa Arab bermaksud cermin. Jadi, isteri bagaikan cermin di mana gambaran wajah suami terpantul dalam cermin tersebut. Atau, kita boleh juga menyebutkan bahawa kaum wanita itu bagaikan cermin yang akan memantulkan gambaran sebenar kaum lelaki dalam dirinya.

Jika cermin (wanita) itu gelap, berhabuk dan berdebu, maka kaum lelaki itulah yang sepatutnya bertanggungjawab untuk membasuh dan menggilapnya supaya imej gambaran dan bayangan dirinya akan kembali terang dan cerah di dalam cermin itu. Kaum wanita itu cerminan bagi diri kaum lelaki.

Kalau cermin itu retak dan pecah, maka gambaran lelaki itu sendiri akan turut menjadi cacat. Cermin yang akan cacat dan telah dirosakkan inilah yang akan menebarkan segala benih sengketa di dunia akibat kaum lelaki sudah tidak lagi ambil kisah, tidak peduli dan bersikap tidak bertanggungjawab memelihara, memuliharanya daripada semasa ke semasa.


p/s : so kaum lelaki, carilah calon yg terbaik..kerana ia akan mencerminkan maruah anda suatu hari nanti..renung-renungkan dan selamat beramal...

Wednesday, February 11, 2009

:: untuk dikongsi bersama ::

Doa Sebagai Panduan

1. Untuk elak suami / isteri dan anak-anak bergaduh
Surah Al Baqarah - Ayat 102

2. Anak2 pandai belajar Surah Al Anbiyaa'- Ayat 79

3. Anak2 lembut hati/ elak panas baran Surah Al Anbiyaa - Ayat 69, Surah Al Hasyr - Ayat 22-24

4. Anak2 malas sekolah Surah Toha ayat 1-5

5. Supaya Suami tak kawin lain Surah Toha - Ayat 39 - mula dari tanda Jim kecil

6. Ayat pendinding Ayat akhir surah At Taubah

7. Bg anak2 yg suka keluar malam Surah Ar Ruum Ayat 31. Baca 33x

8. Untuk jadi pendinding rumah Surah Al BAqarah dibaca & tiup pd air , dan spray keliling rumah

Tuesday, February 10, 2009

:: im trying ::

aku mahu pergi ke ujibakat pembaca berita tv3..
kamu rasa aku layakkah?

aku teringin utk kembali ke pentas peragaan..
kamu rasa aku layakkah?

aku mahu mencuba..tidak salahkan?
pg td aku menelefon hafiz (bekas pengacara ntv7), katanya die boleh menolong aku because he currently work at tv3..
kalau ade rezeki aku, alhamdulillah..
ibarat kata seseorg, rezeki putus cinta..hahahaaa..merepek saja

owh kepada manusia di luar sana, jgnlah menyintai kerana simpati...dan jgnlah terus menerus menyalahkan pasangan anda..lihatlah diri anda sendiri..sempurnakah? tiada manusia yg sempurna...jika mahu berubah ke arah kebaikan, bimbinglah pasangan anda sekali..jgn ditinggalkan hanya kerana anda melihat keburukan padanya..ibarat kata encik muhaimin, "sape yang gado ngn partner, give them a second chance.there's always a chance.dont put an end to it."


hmmm...aku tidak tahu apa yg mahu di repekkan lagi...
sekian sahaja utk kali ini...
lu pikirlah sendiri...

Monday, February 9, 2009

:: any comment kawan2? ::

to mr angel...
tahniah kerana anda telah menjumpai seorg bidadari utk awk, wahai mr malaikat...dan saya tahu awk akan menemui kebahgiaan yg awk cari bersamanya...i hope so..God Willing

kwn2..
masihkah ada manusia yg jujur dan berpegang pada janji di luar sane? masih adakah manusia yang mempertahankan janji2 yg telah dibuat olehnya? betullah kata org..kite sekarang adalah manusia akhir zaman...manusia yg semakin lupa dengan ajaran Tuhan...manusia yg semakin lalai dalam menunaikan tanggungjwb kepada Yang Esa...

mesti korang tertanya2 ape yg dh jadi dlm idup aku kan? (especially aep si gemok hehehe)
xpelah..biarlah korg tertanya2..tp yg pasti aku dah join group ayu and makyong :)

yg pasti,aku mahu terus melangkah...dan tidak berpaling lagi..doakan aku ye kawan2

p/s: aku mahu menukar num...nnti aku berikan num baru kepada kalian ok..ade x guy yg setia n jujur sekarang ni ek?sila angkat tapak kaki hehe

:: sekali lagi ::

"mungkinkah kita terlupa..
tuhan ada janjiNya
bertemu berpisah kita
ada rahmat dan kasihNya
andai ini ujian
terangilah kamar kesabaran
pergilah derita
hadirlah cahaya"
alhamdulillah aku selamat sampai Shah Alam
for the past 2 days
aku rasa hepy
tp now tuhan nk duga kesabaran aku sekali lagi
hopefully aku dapat harungi dgn sabar dan tabah
kawan2..tolong doakan aku ye

hepy besday mok...




hepy besday to you..

hepy besday to you..
hepy besday to aep...

hepy besday to you...




to muhammad ariff bin hamzah

selamat hari lahir diucapkan

semoga mok dipanjangkan umur

dan dimurahkan rezeki




hopefully mok akan hidup di dalam keadaan gembira

bersama si dia *iera*

dan tua dah budak gemok ni kan...hehee








Thursday, February 5, 2009

:: sekadar renungan bersama ::

Dalam percintaan... berlaku seperti ini...
Apabila sesorang jatuh cinta.. tidak tahu apa yg dapat diungkapkan,

Adakah cinta memerlukan sebarang alasan???

Adakah itu benar.... kita lihat adegan di bawah ini..... pheewit.....

Ppm-Perempuan,
Llk-Lelaki

Ppm: Mengapa kamu menyukai saya?

Llk: Saya... saya tidak dapat menjelaskannya.. atau memberi apa2 alasan..... Tetapi... sy sungguh menyukai awak

Ppm: Kamu tidak dapat memberikan alasan kenapa kamu menyuakai saya? Kalau begitu.. bagaimana dapat berkata bahawa kamu mencintai saya?

Llk:Sy tidak tahu alasannya... Tp sy dapat membuktikan bahawa sy mencintai awak...

Ppm: Bukti??!! Tidak~~~!! Saya mahu kamu menjelaskan juga kenapa kamu mencintai sy...

Llk: Ok... Ok! Ok!!... Pertama skali... Kerana kamu cantek.... hmmm, kedua.. suaramu enak didengar, kamu penuh perhatian, kamu juga..... pernuh mengasihi.... bijak..... dan sy juga asek terpikat dgn senyuman mu... serta lirikan matamu....


Sygnye... selepas beberapa hari kemudian... si perempuan mengalami kecelakaan jalan raya.. dan mengalami koma.. Si Lelaki menaruh surat di hat nya... dan kandungan isi suratnya...


Kekasihku,

Kerna suaramu yg merdu.... ku mencintaimu....
Adakah sekarang kamu dapat berbicara lagi...?

Tidak!

Oleh kerana itu... sy tidak dapat mencintaimu lagi....

Kerana kamu penuh perhatian dan mengasihi..... ku mencintai mu..
Sekarang kamu tidak dapat menunjukkannya.... oleh itu... sy tdak dapat mencintaimu lagi...

Kerna senyum mu.....kerna gelak tawamu... kerna lirikan bibirmu... ku mencintaimu...
Tetapi sekarang daptatkah kamu bersenyum? ...dapatkah kamu ketawa?


Tidak!

Oleh kerna itu... sy tidak dapat mencintaimu lg...

Kerna pandanga matamu... ku mencintaimu..... Tetapi sekarang.. dapatkah kamu memandangku....?

Tidak!

Dan itu....membuatkan ku tdk dapat mencintaimu....

Jika cinta memerlukan alasan, seperti sekarang... maka.. aku tidak dapat mencintaimu lagi....

Apakah CINTA memerlukan alasan?

TIDAK!!!!!

Oleh itu... sy masih tetap mencintaimu... dan.. CINTA tidak memerlukan alasan bagiku...


Jika mencintai seseorg.... jgn pernah kamu menyesal dgn apa yg pernah kamu lakukan...
menyesallah terhadap apa yg kamu tidak pernah lakukan....

Jika Tuhan menemukan engkau kepada cinta...
Dia akan memampukan engkau untuk mengatasinya....

Wednesday, February 4, 2009

:: taraaa ::

meet my fluffy
die sgt comel
aku sgt syg die
penah sekali kan,aku nanges2..pastu kan die ddk senyap je pandang aku
macam die paham tuan die tgh bersedih
hahaa


gud gurl


penat setelah meloncat2












:: entry yg merepek ::

ok...
aku sebenarnye x tau nk ckp ape...
aku nk tanya korg...ape korg rase bile korg ternampak ex bf/ ex gf korang..pastu korang tgk die sgt2 bahagia..i mean die bergelak ketawa tp dalam mase yg sama korg sedih...sakit kan perasaan tu?

Sunday, February 1, 2009

CNY

olla kawan2..last 2 days aku g bukit merah..jeng3...sebenarnye dah x tau nk lepak mane..asyik2 cuti je,if x lepak ipoh..lepak penang...buhsan gile dok tawaf satu jusco tu...bile la mid valley nk bkk cwgn kt perak ek...(angan harus lebeyhh)

cte pasal bukit merah ni..rasenye dh lame gile x g..sbb aku rs tempat tu sesuai utk org yg ade anak kecik je...tp disebabkan buhsan dh dok tawaf jusco ipoh tuh..aku pon ajak la kwn aku ni g lepak bukit merah..tgk org utan

kitorg xde la mandi manda kan..juz amik ecocombo..naik feri g pulau org utan pastu g eco park then nek ape ekk benda alah tu (aku pon dh lupe ape die-RAM kepala aku dh makin sket space nye-byk benda nk ingat smpai terlupa)...ecocombo ni RM 25 sorg..xdela mhl pon kan..affordable la...then dh settle sume..aku gatai p fish spa..best gak..mule2 rs geli..lame2 best lak..rs xmo angkat je kaki hehee

after few hours kt bukit merah..kitorg gerak g bukit larut..konon2 nk nek jip la tgk bunga tulip kt atas tu...tp mmg xde rezeki kitorg..tiket jip abes..so nk menghabiskan mase kitorg pon g zoo tepeng (xde keje hahaha)..tiket zoo ni dh naik..rm12 sorg...mase aku sekolah dpn zoo ni..aku rase dlm rm5 je kot...tp x kesahla...gamble je masuk..siap nek tren lg tuh...heheee

aku pon xtau nk merepek ape lg..layan je la pic2 kt bwh ni k...

sebenarnye byk nk cte...tp xde idea...plus keje yg menimbun...(last minute punye org)


enjoy k








kaki sy...sket je ikan gigit






ini kaki kwn sy









ini anak org utan











ni baby lagi...cm anak manusia kan die tdo









kene nek feri utk ke pulau ni










nice view